Partnersamarbete

logo
24sevenoffice logo icon left of text

24SevenOffice and FS Data.

24SevenOffice har ingått ett partnersamarbete med FS Data för att erbjuda skräddarsydda lösningar för Miss Groups medlemmar. Synkronisera all din data på ett ställe. 24SevenOffice erbjuder ditt företag ett kraftfullt affärssystem innehållande allt från CRM, Ekonomi, Redovisning, Fakturering, Projekt, Tidsrapportering, Rapportering och Reseräkning. Du har full kontroll över alla processer från A-Ö i ett fullt integrerat system.

Se vår insiktsfulla video om världens mest omfattande molnbaserade affärssystem, som används av mer än 40 000 företag världen över

 
new

Vad kan du få med 24SevenOffice?

FS Data medlemmar kan dra nytta av en 50% rabatt under 6 månader.

Integrerat för att få ditt företag att främst

Få tillväxt i ditt företag

24SevenOffice är mycket anpassningsbar och flexibel plattform som används av både små och medelstora företag men även av organisationer med miljard intäkter.

Full översikt fö hela teamet

Synkronisera med projekt och godkänn budgetar. Vår tjänst ger dig ett brett utbud av flexibilitet och överblick.

Anpassa till dina behov

Inget företag är det andra likt. Skräddarsy arbetsflödet med 24SevenOffice och integrera dina system in till en central process.

Vi växer tillsamman med dig

24SevenOffice-plattformen gör det enkelt att växa. Vi växer efter dina behov, allt från ytterligare anställda med unik tillgång i systemet till kundanpassade lösningar efter dina behov.

I molnet

Vi erbjuder flexibiliteten att arbeta från vart du önskar. Få tillgång till ett brett utbud av kraftfulla moduler för att driva ditt bolag. Modulerna är sömlöst integrerade och anpassade för molnet.

Allt uppkopplat

Integration är en viktig del av vår affärsmodell. Därför har 24SevenOffice ett öppet API för dina unika integrationer och systemet är redan integrerat med hundratals tjänster.

API:er och integrationer

Kontakta oss